Bezorging

NEDERLAND & BELGIË

Al onze items kunnen wereldwijd worden verzonden. Bezorgingen in Nederland en België doen we in de meeste gevallen zelf en kosten 1 euro per kilometer vanaf onze locatie in Oosterhout: Wilhelminakanaal Zuid 102, met een minimum van 50 euro. Als u meerdere producten tegelijk bestelt, zijn alleen de bezorgkosten van het grootste artikel van toepassing. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een ​​afspraak te maken voor de bezorging. Indien u verder nog vragen heeft neem dan even contact met ons op via ons mobiele telefoonnummer +31 624410292, of stuur ons even een mail via info@vintagevenue.nl

INTERNATIONAAL TRANSPORT/VERZENDING

Voor internationale) bezorging buiten Nederland en België werken wij samen met meerdere internationale transportbedrijven. Als internationale bezorging op u van toepassing is, vragen we het transportbedrijf eerst om een ​​offerte voor transport/verzending/import (VK). Wanneer u akkoord gaat met de transport-/verzendkosten, sturen wij u vervolgens een factuur. Wanneer we het totaalbedrag van de factuur zichtbaar op onze bankrekening hebben ontvangen, starten we met inpakken en geven we een definitieve GO voor het afhalen door de transporteur.

OPHALEN

Het is ook mogelijk om het product zelf op te halen op onze showroomlocatie in de oude meubelfabriek van Galvanitas: Wilhelminakanaal-Zuid 102, 4903RA Oosterhout (Breda) – Nederland. Wij zijn open op afspraak, dus bel ons van te voren om een ​​geschikte dag en tijd af te spreken.